Living Nutrition - Fermentovaná směs Night Time 60 kapslí
Detailní popis produktu
Living Nutrition využívá pro výrobu tohoto adaptogenního doplňku stravy z meduňky prastaré metody trojité fermentace, která aktivuje a zvyšuje adaptogenní vlastnosti této byliny.
Proč užívat suplement Night Time?
Night Time je uklidňující směs fermentací aktivovaných bylin, včetně kozlíku lékařského, mučenky a chmelu, pro klidný spánek. Tento doplněk stravy je skvělou volbou, když si chcete večer vytvořit prostor pro celkové zklidnění nervů a těla před spánkem.
Klíčové složky
Kozlík lékařský je bylina pocházející z Evropy a některých částí Asie, ale roste i v Severní Americe. V extraktech se obvykle používá kořen, který údajně působí na mozek a nervový systém se sedativními účinky.
Mučenka je popínavá liána s fialovými a bílými květy pocházející z jihovýchodní části Spojených států a Střední a Jižní Ameriky. Je proslulá svými uklidňujícími účinky a tradičně se používá na spánek, ale i na úzkost, stres a bolest.
Chmel jsou samičí květy rostliny chmele, Humulus lupulus. Běžně se používají při výrobě piva, ale mají také dlouhou historii používání v bylinné medicíně, která v Evropě sahá až do 9. století. Chmel se často používá v situacích, kdy převládá vzrušení a napětí, má známé sedativní vlastnosti a stávající výzkumy naznačují, že konzumace chmele může zlepšit kvalitu spánku. I když chmel může mít sám o sobě užitečné účinky na spánek, v kombinaci s kozlíkem lékařským mohou být jeho účinky ještě silnější.
Dávkování: Dospělí užívají 1-2 kapsle spolu s jídlem večer před spaním. Kapsle můžete otevřít a přidat do nápojů nebo smoothies nebo přimíchat do jídla. Nepřidávejte však do horkých pokrmů, vyšší teplota by mohla znehodnotit obsažené živiny.
Složení
Fermentovaný kořen kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) root*, fermentovaný list mučenky flower (Passiflora incarnate)*, fermentovaný chmel otáčivý (Humulus lupulus)*, bio fermentované kapsle z tapioky*
*Certifikované bio ingredience
Nutriční hodnoty
2 kapsle obsahují kefír-kombucha fermentovaný komplex těchto živin:
bio kořen kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) - 200 mg
bio list mučenky (Passiflora incarnate) - 160mg
bio šištice chmelu (Humulus lupulus) - 140mg
Účinné látky:
Kozlík lékařský - bylina pocházející z Evropy a některých částí Asie, ale roste i v Severní Americe. V léčivých extraktech se obvykle používá jeho kořen, který údajně působí sedativně na mozek a nervový systém. Obsahuje valerenové kyseliny, jako jsou monoterpeny a seskviterpeny, které se nacházejí v jeho těkavých silicích a dodávají mu zvláštní biologické účinky. Další soubor sloučenin zvaných glykosidy dodává kořenu jeho sedativní a protikřečové vlastnosti.
Mučenka - popínavá liána s fialovými a bílými květy pocházející z jihovýchodní části Spojených států a Střední a Jižní Ameriky. Je proslulá svými uklidňujícími účinky a tradičně se používá na spánek, ale i na úzkost, stres a bolest. Obsahuje účinné složky včetně chrysinu, vitexinu, kumarinu a umbelliferonu, z nichž chrysin je nejvíce prostudovaný.
Chmel - samičí květy rostliny chmele, Humulus lupulus. Běžně se používají při výrobě piva, ale mají také dlouhou historii používání v bylinné medicíně, která v Evropě sahá až do 9. století. Chmel se často používá v situacích, kdy převládá vzrušení a napětí. Má známé sedativní vlastnosti a stávající výzkumy naznačují, že konzumace chmele může zlepšit kvalitu spánku. V kombinaci s kozlíkem lékařským mohou být jeho účinky ještě silnější. Je bohatým zdrojem fytoestrogenů rostlinného původu. Mezi jeho účinné látky patří humulony a lupulony.
Proč fermentované přípravky Living Nutrition
Fermentací aktivované bylinné kapsle Living Nutrition nabízí špičkovou úroveň aktivních složek, které nemají na domácím trhu konkurenci. Díky fermentaci se tyto vitální složky aktivují a lidské tělo je tak schopno je vstřebat a využít jejich pozitivní účinky na maximum.
Fermentované bylinky si zachovávají svou holistickou synergii, přičemž jsou mnohem koncentrovanější a biologicky dostupné. Díky TROJITÉMU fermentačnímu procesu jsou navíc bohaté na prospěšné mikroby, enzymy a obsahují řadu signálních molekul, specifických pro fermentační proces.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.