R.E.V.O.O. extra panenský olivový olej nové generace, 30x vyšší obsah polyfenolů

Akce Novinka Tip
Značka: Zinzino
ZDARMAZDARMA 2 490 Kč –28 %
Zinzino | R.E.V.O.O. extra panenský olej 250ml | Natureforlife.cz
2 490 Kč –28 % 1 795 Kč
Skladem

Objevte revoluční extra panenský olej s koncentrací bioaktivních antioxidantů, která je 30krát vyšší než u jakéhokoli olivového oleje, který jste zažili dříve.

  • Revolutionary Extra Virgin Olive Oil (R.E.V.O.O)

  • 30krát vyšší obsah polyfenolů než v běžném olivovém oleji

  • Vyrobený podle starodávných postupů, promyšlený, přepracovaný a přetvořený

  • Širší spektrum přírodních bioaktivních sloučenin obsažených v oleji s kyselinou omega-9

  • Certifikované olivy Koroneiki ze sadů vlastněných několika generacemi farmářů bez použití hnojiv nebo pesticidů

  • Lisováno pomocí patentovaného postupu a zařízení Nutraceutika zůstávají chráněna a zachována v každé kapce

Detailní informace

Detailní popis produktu

R.E.V.O.O REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

 

R.E.V.O.O je vyráběn výhradně z oliv Koroneiki. Na molekulární úrovni se jedná o skutečně revoluční extra panenský olivový olej s vysokým obsahem fenolů a nesrovnatelnou koncentraci bioaktivních antioxidačních látek, a to 30krát vyšší než v případě běžných olivových olejů. R.E.V.O.O má také v porovnání s běžnými extra panenskými olivovými oleji širší spektrum dalších důležitých nutraceutických bioaktivních složek, jako jsou kyselina masklinová, skvalen a vitamín E. Olivy se sklízejí z bio olivovníků, protože tyto olivovníky přirozeně vytváření více fytoalexinů, tj. rostlinných obranných sloučenin zajišťující budování imunity a obranu proti biotickým (živému hmyzu atd.) a nebiotickým útokům (klimatické UV / znečištění vlivem prostředí atd.).

Tyto biologicky aktivní obranné chemické látky chrání strom i jeho plody a díky tomu je olivovník rekordmanem v dlouhověkosti. Stejné bioaktivní sloučeniny jsou důležité i pro lidské zdraví. Nová patentovaná technologie používaná k lisování oleje R.E.V.O.O je záměrně navržena a vytvořena tak, aby v každé kapce bylo chráněno a shromažďováno co nejširší spektrum a maximální úroveň nutraceutických sloučenin a úžasných aromatických látek na revolučně vysokých úrovních. U většiny standardních metod lisování olivového oleje se velká část z těchto vyhledávaných sloučenin za běžných okolností vytrácí nebo se výrazně snižuje jejich kvalita.

 

     

 



Výrobní proces oleje R.E.V.O.O

Stejně jako každý přírodní produkt i počátek oleje R.E.V.O.O je v sadech, ale svou výjimečnost tento olivový olej s vysokým obsahem fenolických sloučenin získává díky výrobnímu procesu. Před zpracováním jsou sklizené olivy přebrány a lisovány jsou jen ty nejlepší. Odstraní se větvičky a listy. Poté jsou olivy důkladně proprány, aby se odstranily veškeré povrchové kontaminanty z okolního prostředí.

Lisování:  Olej R.E.V.O.O je lisován čistě mechanicky a za studena. Rozdíl je ve zcela přepracovaném „uzavřeném a spojitém“ systému, do kterého se nepřidávají ŽÁDNÉ další pomocné látky, jako je například voda. Navíc díky tomu, že je proces spojitý a lisování se neprovádí po šaržích, jsou všechny klíčové podmínky procesu nepřetržitě sledovány, kontrolovány a optimalizovány, aby se maximalizovaly přírodní enzymatické reakce – to je zcela jedinečné! Většina standardních systémů výroby extra panenského olivového oleje, které během zpracování přidávají pomocné látky, jako je voda, a nebrání průniku nekontrolovaného vzduchu (s 20 % kyslíku), způsobuje okamžité poškození vlivem oxidace a hydrolýzy, což výrazně snižuje účinnost nutraceutik i trvanlivost produktu. K tomu při zpracování oleje R.E.V.O.O nedochází.

Každá fáze výrobního procesu R.E.V.O.O byla pečlivě promyšlena a přetvořena tak, aby šetrně a účinně zachovala všechno dobré, co v olivách je. Olivy obsahují dvě tekutiny, olivovou šťávu a olivový olej. Výrobní proces R.E.V.O.O využívá šetrných přírodních sil a vyspělé technologie snímání k nepřetržitému oddělování olivového oleje od olivové šťávy. Tato fáze postupu je tak účinná, že olej má nulový obsah emulgované vody, výjimečně dlouhou trvanlivost, je připraven k plnění do 48 hodin a v ústech působí jedinečným lehkým dojmem.

Porovnejte to se standardním procesem odstřeďování, při kterém do oleje molekulárně proniká voda. Celé měsíce pak trvá, než lze vodu před plněním do lahví odstranit, a ta navíc způsobuje poškození hydrolýzou, protože „vymývá“ vzácné fytochemikálie a značně snižuje účinnost a čerstvost.

Při získávání tohoto výjimečně kvalitního olivového oleje hraje klíčovou roli každý krok tohoto procesu. Výsledkem je produkt vynikající v každé uznávané vysoce kvalitní charakteristice. Například hodnoty kyselosti a peroxidu jsou nízké (0,32 %) a zůstávají nízké po výjimečně dlouhou dobu. Díky tomu olej R.E.V.O.O zůstává velmi aromatickým a čerstvý mnohem déle než běžný olivový olej, což zaručuje, že vy, spotřebitel, získáte optimální fytochemikálie a potěšení z každé porce v každé lahvi.

Průměrné množství 15 mL 100mL
Energie 122 kcal 815 kcal
Energie 511 kJ 3409 kJ
Tuky celkem 13,7 g 91,3 g
z toho
 -nasycené
2,4 g 15,78 g
 -mononenasycené  9,8 g 65,42 g
 -polynenasycené 1,5 g 10,10 g
Bílkoviny 0 g  0 g
Cholesterol 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Sodík / sůl 0 g 0 g
Polyfenoly 38,2 mg 255 mg
 -z toho tyrozol nebo jeho deriváty 8 mg 53,5 mg
 -z toho hydroxytyrozol nebo jeho deriváty 7,4 mg 49,2 mg

 

R.E.V.O.O je stvořený pro vás, abyste si jej vychutnali jen tak samotný na lžičce, nebo s téměř jakýmkoli jídlem. Tak proč si každý den nedopřát jednu lžíci, asi 15 ml, téhle středomořské dobroty, kterou nám příroda dává z olivovníků? Svou každodenní dávku si můžete přelít téměř na jakékoli jídlo, třeba na zeleninový salát, ryby, zeleninu, těstoviny, uzeniny, polévku nebo na cokoli, co vám bude vyhovovat – tím ze svého jídla uděláte zdravý zážitek plný polyfenolů.

Složení: Extra panenský olivový olej.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Společnost Zinzino vznikla v roce 2005 a od té doby nabízí své produkty na 34 evropských trzích. Poskytuje na míru vytvořené produkty v nejvyšší možné kvalitě. Hlavní koncept společnosti Zinzino se nazývá Balance a má za úkol dávat do rovnováhy omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. 

Nový vědecký pohled na Balance hovoří o poměru esenciální mastné kyseliny omega 6 vůči omega 3. Obě jsou nezbytné a životně důležité pro mnoho funkcí našeho těla. Problémem je nerovnováha mezi těmito mastnými kyselinami způsobená změnami v našem stravování za poslední roky. Příliš vysoká hladina omega 6 v těle vytváří nerovnováhu. Nízký přísun esenciálních mastných kyselin omega 3 EPA a DHA vytváří nerovnováhu. Díky Balance testu můžete zjistit, jestli je váš poměr kyselin omega 6 a omega 3 v rovnováze. Podle něj si pak můžete vychutnat produkty Balance které vám pomohou upravit poměr omega 6 a 3 na optimální úroveň.