R.E.V.O.O. extra panenský olivový olej nové generace, 30x vyšší obsah polyfenolů

Tip
Značka: Zinzino
ZDARMAZDARMA
Zinzino R.E.V.O.O. extra panenský olej 250ml | Natureforlife.cz
2 475 Kč
Skladem

Objevte revoluční extra panenský olej s koncentrací bioaktivních antioxidantů, která je 30krát vyšší než u jakéhokoli olivového oleje, který jste zažili dříve.

  • Revolutionary Extra Virgin Olive Oil (R.E.V.O.O)

  • 30krát vyšší obsah polyfenolů než v běžném olivovém oleji

  • Vyrobený podle starodávných postupů, promyšlený, přepracovaný a přetvořený

  • Širší spektrum přírodních bioaktivních sloučenin obsažených v oleji s kyselinou omega-9

  • Certifikované olivy Koroneiki ze sadů vlastněných několika generacemi farmářů bez použití hnojiv nebo pesticidů

  • Lisováno pomocí patentovaného postupu a zařízení Nutraceutika zůstávají chráněna a zachována v každé kapce

Detailní informace

Detailní popis produktu

R.E.V.O.O REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

 

R.E.V.O.O je vyráběn výhradně z oliv Koroneiki. Na molekulární úrovni se jedná o skutečně revoluční extra panenský olivový olej s vysokým obsahem fenolů a nesrovnatelnou koncentraci bioaktivních antioxidačních látek, a to 30krát vyšší než v případě běžných olivových olejů. R.E.V.O.O má také v porovnání s běžnými extra panenskými olivovými oleji širší spektrum dalších důležitých nutraceutických bioaktivních složek, jako jsou kyselina masklinová, skvalen a vitamín E. Olivy se sklízejí z bio olivovníků, protože tyto olivovníky přirozeně vytváření více fytoalexinů, tj. rostlinných obranných sloučenin zajišťující budování imunity a obranu proti biotickým (živému hmyzu atd.) a nebiotickým útokům (klimatické UV / znečištění vlivem prostředí atd.).

Tyto biologicky aktivní obranné chemické látky chrání strom i jeho plody a díky tomu je olivovník rekordmanem v dlouhověkosti. Stejné bioaktivní sloučeniny jsou důležité i pro lidské zdraví. Nová patentovaná technologie používaná k lisování oleje R.E.V.O.O je záměrně navržena a vytvořena tak, aby v každé kapce bylo chráněno a shromažďováno co nejširší spektrum a maximální úroveň nutraceutických sloučenin a úžasných aromatických látek na revolučně vysokých úrovních. U většiny standardních metod lisování olivového oleje se velká část z těchto vyhledávaných sloučenin za běžných okolností vytrácí nebo se výrazně snižuje jejich kvalita.

 

     

 



Výrobní proces oleje R.E.V.O.O

Stejně jako každý přírodní produkt i počátek oleje R.E.V.O.O je v sadech, ale svou výjimečnost tento olivový olej s vysokým obsahem fenolických sloučenin získává díky výrobnímu procesu. Před zpracováním jsou sklizené olivy přebrány a lisovány jsou jen ty nejlepší. Odstraní se větvičky a listy. Poté jsou olivy důkladně proprány, aby se odstranily veškeré povrchové kontaminanty z okolního prostředí.

Lisování: 

Olej R.E.V.O.O je lisován čistě mechanicky a za studena. Rozdíl je ve zcela přepracovaném „uzavřeném a spojitém“ systému, do kterého se nepřidávají ŽÁDNÉ další pomocné látky, jako je například voda. Navíc díky tomu, že je proces spojitý a lisování se neprovádí po šaržích, jsou všechny klíčové podmínky procesu nepřetržitě sledovány, kontrolovány a optimalizovány, aby se maximalizovaly přírodní enzymatické reakce – to je zcela jedinečné! Většina standardních systémů výroby extra panenského olivového oleje, které během zpracování přidávají pomocné látky, jako je voda, a nebrání průniku nekontrolovaného vzduchu (s 20 % kyslíku), způsobuje okamžité poškození vlivem oxidace a hydrolýzy, což výrazně snižuje účinnost nutraceutik i trvanlivost produktu. K tomu při zpracování oleje R.E.V.O.O nedochází.

Každá fáze výrobního procesu R.E.V.O.O byla pečlivě promyšlena a přetvořena tak, aby šetrně a účinně zachovala všechno dobré, co v olivách je. Olivy obsahují dvě tekutiny, olivovou šťávu a olivový olej. Výrobní proces R.E.V.O.O využívá šetrných přírodních sil a vyspělé technologie snímání k nepřetržitému oddělování olivového oleje od olivové šťávy. Tato fáze postupu je tak účinná, že olej má nulový obsah emulgované vody, výjimečně dlouhou trvanlivost, je připraven k plnění do 48 hodin a v ústech působí jedinečným lehkým dojmem.

Porovnejte to se standardním procesem odstřeďování, při kterém do oleje molekulárně proniká voda. Celé měsíce pak trvá, než lze vodu před plněním do lahví odstranit, a ta navíc způsobuje poškození hydrolýzou, protože „vymývá“ vzácné fytochemikálie a značně snižuje účinnost a čerstvost.

Při získávání tohoto výjimečně kvalitního olivového oleje hraje klíčovou roli každý krok tohoto procesu. Výsledkem je produkt vynikající v každé uznávané vysoce kvalitní charakteristice. Například hodnoty kyselosti a peroxidu jsou nízké (0,32 %) a zůstávají nízké po výjimečně dlouhou dobu. Díky tomu olej R.E.V.O.O zůstává velmi aromatickým a čerstvý mnohem déle než běžný olivový olej, což zaručuje, že vy, spotřebitel, získáte optimální fytochemikálie a potěšení z každé porce v každé lahvi.

Průměrné množství 15 mL 100mL
Energie 122 kcal 815 kcal
Energie 511 kJ 3409 kJ
Tuky celkem 13,7 g 91,3 g
z toho
 -nasycené
2,4 g 15,78 g
 -mononenasycené  9,8 g 65,42 g
 -polynenasycené 1,5 g 10,10 g
Bílkoviny 0 g  0 g
Cholesterol 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Sodík / sůl 0 g 0 g
Polyfenoly 38,2 mg 255 mg
 -z toho tyrozol nebo jeho deriváty 8 mg 53,5 mg
 -z toho hydroxytyrozol nebo jeho deriváty 7,4 mg 49,2 mg

 

R.E.V.O.O je stvořený pro vás, abyste si jej vychutnali jen tak samotný na lžičce, nebo s téměř jakýmkoli jídlem. Tak proč si každý den nedopřát jednu lžíci, asi 15 ml, téhle středomořské dobroty, kterou nám příroda dává z olivovníků? Svou každodenní dávku si můžete přelít téměř na jakékoli jídlo, třeba na zeleninový salát, ryby, zeleninu, těstoviny, uzeniny, polévku nebo na cokoli, co vám bude vyhovovat – tím ze svého jídla uděláte zdravý zážitek plný polyfenolů.

Složení: Extra panenský olivový olej.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Společnost Zinzino vznikla v roce 2005 a od té doby nabízí své produkty na 34 evropských trzích. Poskytuje na míru vytvořené produkty v nejvyšší možné kvalitě. Hlavní koncept společnosti Zinzino se nazývá Balance a má za úkol dávat do rovnováhy omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. 

Nový vědecký pohled na Balance hovoří o poměru esenciální mastné kyseliny omega 6 vůči omega 3. Obě jsou nezbytné a životně důležité pro mnoho funkcí našeho těla. Problémem je nerovnováha mezi těmito mastnými kyselinami způsobená změnami v našem stravování za poslední roky. Příliš vysoká hladina omega 6 v těle vytváří nerovnováhu. Nízký přísun esenciálních mastných kyselin omega 3 EPA a DHA vytváří nerovnováhu. Díky Balance testu můžete zjistit, jestli je váš poměr kyselin omega 6 a omega 3 v rovnováze. Podle něj si pak můžete vychutnat produkty Balance které vám pomohou upravit poměr omega 6 a 3 na optimální úroveň.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení