TOSIER CHOCOLATEMAKER Hořká čokoláda 70% KAKAO Pisa, HAITI

235 Kč
Skladem

Luxusní vysokoprocentní hořká čokoláda z vysoce kvalitních kakaových bobů s delikátními ovocnými tóny červeného ovoce. Perfektní jako dárek nebo když se chcete sami trochu rozmazlit. Vyrobena z těch nejkvalitnějších a udržitelným způsobem sklizených (sklizeň z roku 2019) a férovým způsobem placených kakaových bobů z ostrova Haiti. Tento typ kakaových bobů vyniká svou komplexní chutí s ovocnými tóny fíků, třešní a červeného ovoce.

  • Vyrobena ručně z kakaových bobů z top 5% single estates z celého světa
  • Veganská, bezlepková a bez mléčných výrobků
  • Winner Great Taste Award 2019
  • Světová „bean-to-bar“ čokoláda nejvyšší kvality
  • Vyrobena bez přísad, aromat, lecitinu nebo emulgátoru

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

70% hořká čokoláda PISA od značky Tosier Chocolatemaker je vyrobena z těch nejkvalitnějších a udržitelným způsobem sklizených (sklizeň z roku 2019) a férovým způsobem placených kakaových bobů z ostrova Haiti. Tento typ kakaových bobů vyniká svou komplexní chutí s ovocnými tóny fíků, třešní a červeného ovoce. Její výtečnou chuť a kvalitu ostatně potvrzuje i bronzové místo v soutěži AoC Award, Academy of Chocolate, v roce 2018 (Acul du Nord, Haiti 2016 sklizeň) a jedna hvězdička v Great Taste awards v roce 2019.
Stejně jako je tomu u vína, tak i každá sklizeň kakaových bobů má naprosto jedinečnou chuť, která je pak následně umocněna pečlivě zvolenými profily pražení. Tosier tuto čokoládu vyrábí pouze v 24kg mikrovárkách, takže z každé sklizně vznikne pouze limitované množství čokolád. Rozmazlete své chuťové buňky touto unikátní a exkluzivní čokoládou i vy!
Čokolády Tosier jsou vyráběny z toho nejlepšího kakaa na světě - vybírají si pouze boby z top 5% single estates z celého světa - v malé poctivé manufaktuře ve VB, kde vše probíhá ručně - třídění kakaových bobů, loupání, mletí, konšování čokolády, atd. Čokolády jsou vyráběny v malých várkách. Díky tomu se k vám dostane vždy ta nejčerstvější čokoláda. Výroba v tak malém měřítku navíc umožňuje pečlivě sledovat každou fázi procesu a vyrábět čokoládu té nejvyšší kvality. Tato čokoláda neobsahuje živočišné mléko, takže je vhodná i pro vegany, je přirozeně bezlepková, bez jakýchkoliv zbytečných dochucovadel.

 

Proč zrovna Tosier Chocolatemaker

Tosier Chocolatemaker je nezávislá rodinná firma se sídlem na venkově Suffolk, která vyrábí oceněnou čokoládu typu „bean-to-bar“ vyrobenou z plně vysledovatelných kakaových bobů jednoho původu. Jejich čokoláda je veganská, stejně jako bez lepku, mléčných výrobků a přísad.

"Na čokoládě, kterou si koupíte, záleží a za kakaové boby, které používáme, vždy platíme vyšší cenu než u běžných výrobců cukrovinek. To zajišťuje udržitelnost a pozitivní výsledky pro malé zemědělce a družstva, od kterých nakupujeme. Naše chutná čokoláda je minimálně zpracována a vyrobena zcela od nuly ve čtyřiadvacetikilových mikrošaržích v naší malé továrně".

Přirozená kvalita a chuť kakaa je zachována vytvořením individuálních profilů pražení pro každé zrno a jeho sklizeň. Z každé sklizně vyrábíme pouze omezený počet čokolád, protože dostupnost těchto zrn je limitovaná a každá sklizeň je tedy jedinečná.

Složení: 70% single origin kakaové boby, nerafinovaný třtinový cukr, kakaové máslo.

 

          čokoláda se mění, buďte součástí její budoucnosti         

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tosier Chocolatemaker je nezávislá rodinná firma se sídlem na venkově Suffolk, která vyrábí oceněnou čokoládu typu „bean-to-bar“ vyrobenou z plně vysledovatelných kakaových bobů jednoho původu. Jejich čokoláda je veganská, stejně jako bez lepku, mléčných výrobků a přísad.

"Na čokoládě, kterou si koupíte, záleží a za kakaové boby, které používáme, vždy platíme vyšší cenu než u běžných výrobců cukrovinek. To zajišťuje udržitelnost a pozitivní výsledky pro malé zemědělce a družstva, od kterých nakupujeme. Naše chutná čokoláda je minimálně zpracována a vyrobena zcela od nuly ve čtyřiadvacetikilových mikrošaržích v naší malé továrně".

Přirozená kvalita a chuť kakaa je zachována vytvořením individuálních profilů pražení pro každé zrno a jeho sklizeň. Z každé sklizně vyrábíme pouze omezený počet čokolád, protože dostupnost těchto zrn je limitovaná a každá sklizeň je tedy jedinečná.