VanaVita - Bio Kokosová mouka 400g

69 Kč
Skladem

BIO Kokosová mouka je najemno umletá mouka z kokosové dužiny v té nejvyšší biologické kvalitě. Je plná výjimečných látek, kterým dominuje až 20% podíl bílkovin. Na rozdíl od jiných druhů mouk má kokosová mouka specifickou vůni a jemnou sladkou chuť. Je přirozeně bezlepková, vhodná i pro vegany a ideální na vaření a pečení vašich oblíbených jídel.

  • Najemno umletý prášek z kokosové dužiny
  • Nejvyšší biologická kvalita
  • 100 g obsahuje až 20 g bílkovin
  • Přirozeně bezlepková
  • Specifická vůně a nasládlá chuť
  • Ideální na vaření a pečení
  • Vhodná i pro vegany

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO Kokosová mouka - najemno umletá mouka z kokosové dužiny s výjimečným obsahem bílkovin

BIO Kokosová mouka je výjimečně výživný a najemno umletý prášek z kokosové dužiny v té nejvyšší biologické kvalitě vhodný i pro vegany. Kromě jemné vůně a nasládlé chuti obohatí vaše pokrmy také o množství bílkovin a dalších prospěšných látek. Navíc je bez lepku, a proto je vhodná i pro celiaky. 

Využít ji můžete na výrobu cukrovinek, pečiva, kokosového mléka nebo na zahuštění polévek či omáček. Smíchat ji můžete i s jiným druhem mouky, díky čemuž dodáte i těm nejběžnějším receptům exotický nádech.

 

Bio Kokosová mouka - VanaVita

 

BIO Kokosová mouka a její výhody

  • najemno umletý prášek z kokosové dužiny
  • je v té nejvyšší biologické kvalitě
  • na 100 g obsahuje až 20 g bílkovin
  • je přirozeně bezlepková
  • má specifickou vůni a nasládlou chuť
  • ideální na vaření a pečení
  • je vhodná i pro vegany

 

Složení

Bio kokosová mouka.

 

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 1558 kJ / 376 kcal
Tuky 14 g
z toho nasycené 13,3 g
Sacharidy 19,5 g
z toho cukry 17 g
Bílkoviny 20,5 g
Sůl 0,08 g
 
 

Upozornění

Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 70%.

Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek, sóju, ořechy a sezam.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: