Wolfberry - BIO Ghi

179 Kč 339 Kč od 179 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

BIO Ghi je máslový tuk, který se vyrábí pomalým přepuštěním másla. Touto metodou se z něj odstraňuje voda, cukry, syrovátka a kasein. Díky tomu vzniká čistý nažloutlý tuk s máslovou chutí, který je vhodný i pro lidi s intolerancí na laktózu.

  • je čistý tuk s máslovou chutí
  • vyrábí se z mléka volně pasoucích krav na BIO farmách
  • je vyroben bez dochucovadel a jiných přídatných látek
  • má vysoký bod zápalnosti
  • je vhodný na vaření a pečení fitness receptů

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO Ghi je máslový tuk bez mléčných bílkovin a cukrů vhodný do fitness receptů

BIO Ghi je čistý máslový tuk, který vzniká pomalým přepuštěním másla. Je vyroben z mléka krav, které se pasou na farmách, kde nepoužívají žádné pesticidy, hnojiva či chemikálie. Při jeho přípravě se z másla odpařuje voda, bílkoviny a cukry. Výsledným produktem je čistý tuk, který má žlutou barvu, máslovou chuť a neobsahuje žádná dochucovadla, barviva ani aromata. Jelikož se v něm nenacházejí mléčné bílkoviny, je vhodný i pro lidi s mléčnou intolerancí. BIO Ghi je vhodný na vaření nebo pečení místo klasického másla. Má vysoký bod zápalnosti, přibližně 240°C, což znamená, že při pečení nebo vaření nedochází k jeho připálení. 

     
BIO Ghi maslo 

Ghi a jeho výhody:

  • je čistý tuk s máslovou chutí
  • vyrábí se z mléka volně pasoucích krav na BIO farmách
  • je vyroben bez dochucovadel a jiných přídatných látek
  • má vysoký bod zápalnosti
  • je vhodný na vaření a pečení fitness receptů

                                              

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 3693 kJ / 882 kcal
Tuky 99 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 65 g
Sacharidy 0 g
   z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

             

Upozornění

Skladujte v uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C můžete Ghi skladovat i mimo ledničku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: