Mandle a kešu ořechy v karamelu BIO 170g

209 Kč
Skladem

Křupavé mandle a kešu karamelizované s třtinovým cukrem a špetkou mořské soli Fleur de Sel. V karamelovém mixu najdete jen 4 ingredience a nic víc! Delikatesa v BIO kvalitě pro skutečné gurmány.

  • BIO kvalita
  • karamelizované mandle a kešu se špetkou mořské soli Fleur de Sel
  • sladko-slaný snack
  • dárkové balení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pod karamelovou krustou se ukrývá dokonale křupavé duo oříšků v BIO kvalitě - sladké mandle ze Španělska a kešu z VietnamuSladké tóny karamelizovaných oříšků vyvažuje špetka slanosti, kterou pocítíte na závěr. Slaný nádech jim propůjčila vzácná mořská sůl Fleur de Sel neboli Solný květ. Oproti kamenné soli se sbírá ručně a nikoliv těžbou. Je nerafinovaná, méně slaná a zvýrazňuje chutě ostatních ingrediencí. V našem karamelovém mixu najdete jen 4 suroviny - mandle, kešu, třtinový cukr a mořskou sůl, nic víc. Přírodní chuť z opravdových surovin bez zbytečností. 

Objevte celou kolekci ochucených oříšků v BIO kvalitě! Zvítězí u vás křupavé karamelové duo, kešu oříšky s parmezánem nebo medové mandle sypané sezamem? Celá řada se pyšní čistým složením, v kterém nenajdete bílý cukr, přidaný tuk nebo aromata. Dárkové balení ve skle je nejen praktické, ale i šetrné k přírodě. 

Víte, jak vzniká unikátní sůl Fleur de Sel?

Mořská sůl Fleur de Sel vzniká přirozeným působením moře, slunce a větru. Slunce nejprve vypaří mořskou vodu a vznikají koncetrovaná solná jezírka, ze kterých farmáři ručně sbírají sůl. Finální produkt není rafinován ani chemicky čištěn. 

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 2281 kJ/548 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 5 g
Sacharidy 39 g
- z toho cukry 30 g
Vláknina 5 g
Bílkoviny 14 g
Sůl 0,46 g

Složení36,7 % mandle* (Španělsko), 36,7 % kešu* (Vietnam), třtinový cukr hnědý** (Paraguay), mořská sůl Fleur de Sel. *BIO, **BIO a Fair trade. Může obsahovat stopy arašídů, sóji a sezamu. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: