Sonnentor Manuka med bio, 250g

1 090 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Tento med pochází z nektaru květů stromu balmínu metlatého. Maorové, původní obyvatelé Nového Zélandu, jej nazývali Manuka a tato teplomilná dřevina roste právě v hornatých oblastech Nového Zélandu. Jeho chuť je silně kořeněná a lehce mátová. Manuka je velmi významná v boji proti různým virům a bakteriím, což se určuje pomocí různých faktorů (TA, UMF, MGO).

Detailní informace

Benefit-1
Ověřená kvalita
Kvalitní a čisté složení
Benefit-4
Výhodné balení
Rodinná balení za skvělé ceny
Benefit-2
Spolehlivé doručení
95% objednávek doručeno do 2 dnů
Benefit-3
Garance spokojenosti
100% zákazníků doporučuje obchod

Detailní popis produktu

MGO je zkratka pro methylglyoxal, což je přírodní látka, která dává manukovému medu jeho silné antibakteriální účinky. Čím víc MGO med obsahuje, tím silněji působí proti bakteriím. Tuhle látku běžný med neobsahuje v takovém množství – právě proto je manukový med tak výjimečný. Hodnota MGO udává množství metylglyoxalu (MGO) v medu.

SONNENTOR garantuje obsah MGO 250+, který byl ověřen analytickým měřením. Na rozdíl od dlouho skladovaných medů s vyšším MGO sázíme na čerstvost, biokvalitu a přímý původ. Náš manukový med pochází přímo z novozélandské přírodní rezervace, kde ho pro nás šetrně získává partner Bernhard Schneider. Díky rychlému zpracování si uchovává cenné látky jako enzymy, které přispívají k jeho výjimečné kvalitě.

TIP od našeho včelaře Bernarda Schneidera: Nejlepší je med na lačný žaludek, buď jen tak na lžičku nebo s vlažným nápojem (čajem, mlékem), NIKDY s horkým nápojem! Lžičku čistého Manuka medu zamíchejte do vlažné vody nebo mléka a vypijte.

Opatrnosti je třeba u osob citlivých na včelí produkty.
Med nebyl tepelně ošetřen, nedoporučujeme proto dětem do jednoho roku.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 446 kJ
Energetická hodnota: 341 kcal

Tuky: 0,21 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g

Sacharidy: 84,3 g
- z toho cukry: 84,3 g

Bílkoviny: 0,3 g
Sůl: 0,1 g
 
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola