CHOCOLAT MADAGASCAR

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020. 

Manufaktura na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Díky tomu fermentace a sušení kakaových bobů probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých) a tím si kakaové boby zachovávají ten nejvyšší možný podíl účinných látek, hlavně flavonoidů. Jedinečné prostředí madagaskarského deštného pralesa také zajištuje, že zde pěstované kakaové boby mají velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád, ale i ti, kteří mají rádi bílé čokolády.

Žádné produkty značky CHOCOLAT MADAGASCAR nebyly nalezeny...