NORTH AMERICAN HERB & SPICE - CornMILK Sušená fialová kukuřice, 110g

699 Kč –14 %
NAHS CornMILK, sušená fialová kukuřice | Natureforlife.cz
699 Kč –14 % 599 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Fialová kukuřice patří mezi nejvýživnější superpotraviny světa a je považována za nejbohatší přírodní zdroj antokyanů, silných rostlinných antioxidantů, které napomáhají ochraně buněk před oxidačním stresem. Tento tradiční peruánský nápoj, používaný už od dob Aztéků, spojuje chuť i funkčnost – díky mléčnému základu se barviva lépe rozpouštějí a antioxidanty se efektivněji vstřebávají do krevního a lymfatického systému. NAHS fialová kukuřice je obohacena o kořen macy a jakon, čímž získává další benefity pro vitalitu, hormonální rovnováhu a zdravé trávení. Pravidelná konzumace podporuje přirozenou obranyschopnost, zdravý krevní tlak, očistu organismu i zdraví očí, přičemž její lahodná chuť a přírodní složení z ní činí ideální volbu pro každodenní péči o tělo i mysl.

 
 
 

Detailní informace

Benefit-1
Ověřená kvalita
Kvalitní a čisté složení
Benefit-4
Výhodné balení
Rodinná balení za skvělé ceny
Benefit-2
Spolehlivé doručení
95% objednávek doručeno do 2 dnů
Benefit-3
Garance spokojenosti
100% zákazníků doporučuje obchod

Detailní popis produktu

Zabiják volných radikálů

Nápoje ze sušené kukuřice se v Peru používají od dob Aztéků. Zrna mají svou typicky sytou fialovou barvu díky vysokému obsahu antioxidačních pigmentů známých jako antokyany.

Fialová kukuřice je nejbohatším zdrojem antokyanů na světě, obsahuje jich až 10x více než borůvky. Testy také prokázaly, že tato kukuřice je mnohem lepším 'zabijákem' volných radikálů než ovoce.

Nejvíce zastoupeným antokyanem je C3G (cyanidin-3-glucoside), který se nachází také v ostružinách a krvavých pomerančích. C3G je tak silný, že napomáhá blokovat volné radikály v těle poté, co bylo vystaveno nebezpečným chemickým látkám.

jedné studii tento pigment zastavil v játrech pokusných zvířat chemicky vyvolané poškození.

Proč sušená forma rozpustná v mléku:

Sušený mléčný nápoj je ideálním způsobem jak získat veškeré výhody fialové kukuřice, protože v mléčném základu se barviva lépe rozpouštějí a vážou na tuk v mléce obsažený, což zase ústí v snadnější vstřebatelnost do krve a lymfy.

Zde tyto barviva splňují důležitou funkci v boji proti toxickým formám kyslíku. Dále pronikají do buněk, aby zničily volné radikály, které stojí za předčasným stárnutím organismu. Z tohoto důvodu je pravidelná konzumace kukuřičného nápoje velmi přínosná pro celkové zdraví a také preventativní proti degeneraci organismu způsobené stárnutím.

Veškeré vážné zdravotní stavy jsou nějak spojeny s oxidativním poškozením/toxickými volnými radikály. V podstatě výzkum ukazuje, že fialová kukuřice je neocenitelná v podpoře zdravé odezvy organismu proti zánětům a nerovnováze krevního cukru.

NAHS kukuřičný prášek je fortifikován sušeným mletým kořenem fialové macy, společně s práškem z kořene jakonu, což z něj činí opravdu rozmanitý a mocný Peruánský nápoj z pohoří And. Proto si jej denně užívejte a získejte tak super infúzi bohatou na živiny a antioxidanty.

Proč konzumovat fialovou kukuřici

VELMI MOCNÝ ANTIOXIDANT

Studie z roku 2004 zveřejněná v „The Journal of Nutrition“ zjistila, že jeden konkrétní antokyan nalezený ve fialové kukuřici - CG3 - má potenciál bojovat proti obezitě a cukrovce. Uvádí se, že CG3 je jedním z nejsilnějších existujících antioxidantů - při testování proti 13 jiným antokyanům v testu ORAC (kapacita absorbce kyslíkových radikálů), který testuje antioxidační aktivitu, jasně vedl.

Dalším silným antioxidantem ve fialové kukuřici, působící rozruch v nutriční výživě, je kyselina hydroxybenzoová - protocatechuová kyselina.

PROTIZÁNĚTLIVÁ

Ve studii provedené na Tokai Gakuen University v Japonsku bylo potvrzeno, že došlo k protizánětlivé reakci na CG3. Další tvrzení založená na výsledcích těchto studií dále dosvědčují, že „je možné, že tento rostlinný pigment může potlačit zánětlivé reakce u onemocnění. které se vyznačují záněty.“

REDUKCE KREVNÍHO TLAKU

Podle Americké kardiologické asociace (anglicky: American Heart Association) může neléčený vysoký krevní tlak vést k poškození ledvin, srdečních chorob, ztrátě paměti, ztrátě zraku a mrtvici. Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Žurnál Nutriční Vědy a Vitaminologie) z roku 2007 uvedl, že antokyany ve fialové kukuřici snižovaly krevní tlak a srdeční frekvenci u hypertenzních potkanů.

ZDRAVÍ LEDVIN

Vědci z Hallym univerzity v Koreji zjistili, že antioxidační vlastnosti extraktu z fialové kukuřice byly schopny zabránit ztvrdnutí krevních cév v ledvinách - procesu zvanému „glomerulosclerosis“ - který je často spojován s diabetem. Pokud se tento stav včas nezjistí, může to způsobit selhání ledvin.

ZDRAVÍ OČÍ

Dva další důležité antioxidanty nalezené ve fialové kukuřici jsou lutein a zeaxathinin. Tyto sloučeniny jsou využívány téměř výhradně očima a vysoká hladina těchto antioxidantů byla spojena se sníženou šancí na rozvoj vážných očních chorob, jako je katarakta nebo makulární degenerace.

Složení:

Bio fialový kukuřičný prášek, bio prášek yacon, bio fialový prášek maca a prášek cejlonské skořice. Bez GMO.

north american herb and spice logo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

North American Herb & Spice (NAHS) je světovým průkopníkem v oblasti přírodních výživových doplňků a synonymem pro kvalitu, čistotu a inovaci. Filozofie značky vychází z hlubokého respektu k přírodě – všechny suroviny pocházejí z nedotčených oblastí po celém světě, kde jsou ručně sbírané v jejich přirozeném prostředí. NAHS je jediná společnost, která se dlouhodobě zaměřuje na využívání raw materiálů z volně rostoucích rostlin, bylin, semen, kůry či bobulí, aby zachovala jejich původní sílu a výživový profil.

Každý krok výroby od sběru po finální produkt je veden s důrazem na udržitelnost, šetrnost k životnímu prostředí a etický přístup k lidem i zdrojům. Výsledkem jsou doplňky stravy, které spojují tradiční moudrost přírody s moderní vědou a přinášejí skutečné benefity pro lidské zdraví.

Zakladatelka značky Judy Kay Gray, M.S., odbornice na výživu, zasvětila svůj život hledání nejčistších forem přírodních ingrediencí. Po studiích v oblasti výživových věd procestovala více než 60 zemí světa, kde zkoumala tradiční postupy využívání bylin a koření k posílení zdraví a vitality. Její vize o autentické, funkční a etické výživě se promítla do značky NAHS – North American Herb & Spice, která dnes inspiruje celý svět k návratu k přirozené síle přírody.